38-річна Катя Осадча публічно заговорила про перервану вагітність: чоловік Горбунов не коментує та відмовчується

Відома українська телеведуча Катерина Осадча вперше публічно заговорила про проблему заборони переривання вагітності. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Нещодавно Україну сколихнула новина: була створена петиція щодо переривання вагітності. Автор документу вважає, що це необхідно зробити в умовах війни, так як українська нація стрімко зменшується. Звісно, петиція одразу ж обросла скандалами, так як більшість громадян України вважають подібні законопроекти порушенням прав жінок.

Катя Осадча публічно заговорила про перервану вагітність

Так, знаменита українська телеведуча Катерина Осадча одразу відреагувала на провокаційний текст петиції. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram власну думку, згідно якої дана петиція – порушення жіночих прав.

Катя Осадча публічно заговорила про перервану вагітність. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Катерина Осадча підкреслила, що вона народила трьох дітей і категорично не згодна з данною пропозицією.

Необхідно відзначити, що українські жінки зіштовхнулися зі страшною несправедливістю саме через заборону цієі операції у Польщі. Подейкують, що кількість українок, які завагітніли від росіян набагато більша, ніж публікує преса. І цих жінок вельми багато серед біженок. Проблема в тому, що в Польщі їм відмовляють в перериванні вагітності, так як вона не шкодить і не загрожує їхньому здоров’ю. Єдине, що можуть запропонувати польські лікарі — психологічна допомога. Однак, українки масово говорять про те, що не готові народжувати та виховувати дітей, які були зачаті подібним чином.

Це одна з основних причин, чому петиція зіштовхнулася з неймовірно бурхливим супротивом. І, звісно, увага до неї знаменитостей, лише підтверджує той факт, що Україна дуже демократична.

Схожі статті