36-річна Ольга Цибульська показала себе 9 років тому в обіймах Наді Дорофєєвої: дві рудоволосі бестії зараз інші

Українська співачка Ольга Цибульська на честь Дня Києва показала фото дев'ятирічної давності. Ці світлини нагадують про мирні часи, коли день столиці пишно святкували на Майдані.

Оля Цибульська вдало в собі поєднує не лише кар’єру співачки, вона також позиціонує себе як ведуча. Не дарма сама себе Цибульська завжди називала “пающая ведущая”. Останнім часом артистка концентрується більше саме на сцені та естраді, а також веде особистий блог, де щодня ділиться з користувачами мережі своїми думками  новинами з життя.

На честь дня Києва, який к столиці святкують в останні вихідні травня, Ольга вирішила поділитися фотографіями з тих часів, коли вона активно працювала ведучою — це кадри, зроблені в 2013 році в День Києва, який тоді проводили у центрі міста на Майдані Незалежності: 

“Останній великий концерт на Майдані Незалежності. До всіх жахливих вбивств в 2014, то було центральне місце для танців та пісень”, — пригадала виконавиця. 

Оля Цибульська показала себе 9 років тому
Оля Цибульська показала себе 9 років тому

На одному зі знімків Цибульська також показала Надю Дорофєєву та Позитива — дев’ять років тому юні артисти лише починали працювати у гурті “Время и Стекло” та здобували першу славу. Зараз вони провідні артисти на українській естраді, які мають мільйони фанатів, проте той День Києва для них був одним із перших великих заходів. 

У кадрі помітно, що і Цибульська, і Дорофєєва у 2013-му були рудоволосими — зараз обидві артистки змінили свій імідж. 

Оля Цибульська, Надя Дорофєєва і Позитив 9 років тому
Оля Цибульська, Надя Дорофєєва і Позитив 9 років тому

Цибульська також пригадала свої відчуття, які вона мала під час проведення Дня Києва того року:

“Я вийшла на сцену і ахнула. Трансляція щастя усіма каналами держави. Море артистів. І море щастя.

Виконавиця також натякнула, що цього року вона відзначає день народження столиці в іншому місті, адже в кінці свого допису додала коротку фразу “люблю і сумую”.

Схожі статті