Віктор Бронюк з ТІК ошелешив заявою про те, що йому погрожували з Кварталу: як співак нарвався на гнів гумористів?

Відомий український виконавець Віктор Бронюк вперше зізнався, що мав скандал з членами Кварталу, яким колись управляв Володимир Зеленський.

Знаменитий український виконавець Віктор Бронюк, як і більшість артистів займається збором коштів, волонтерством та іншими видами благочинності, які зараз доступні для всіх бажаючих.

Віктор Бронюк з ТІК ошелешив заявою про те, що йому погрожували з Кварталу

Віктор Бронюк з ТІК вступив у ряди територіальної оборони
Віктор Бронюк з ТІК ошелешив заявою про те, що йому погрожували з Вечірнього Кварталу

Нещодавно зірка дав ексклюзивне інтерв’ю програмі “Вести”, в якому розповів про свою роботу в територіальній л обороні. Також чоловік зізнався, що мав вельми неприємну історію  з оточенням Володимира Зеленського. Зірка не назвав імена, але зізнався, що це були гумористи. Скандал розігрався через композицію “Циклони”.

“В оточенні Зеленського були люди, які мене проклинали, дзвонили та погрожували, – каже Віктор. – Життя така штука. Насправді ж я нічого поганого не зробив. Ми зробили те, що робили все життя вони – постібалися. Виявилося, що люди, які побудували свій бізнес на гуморі, мають багато своїх комплексів. Але я ні на кого зла не тримаю і не ображаюся. Наразі виникають питання, чому не зробили того чи іншог. З’явиться дуже багато запитань”, — заявив в інтерв’ю музикант.

Знаменитість вважає, що його пісня ніяк не компрометує ні Володимира Олександровича, ні його оточення, адже несла інший сенс — про український народ, який завжди незадоволений кандидатами, яких сам же і обирає.

Варто відмітити, що Віктор Бронюк має впевненість: артистів поза політикою бути не може, і вірить, що після війни такі особистості покинуть український шоу-бізнес назавжди.

Схожі статті