37-річна Тіна Кароль з’явилася на публіці в ніжно-білому платті: вперше за довгі роки з’явилася надія на весілля

Тіна Кароль поділилася новою фотографією в особистому блозі. Артистка показала себе в новому наряді, який для неї створили українські дизайнери.

Українська співачка Тіна Кароль продовжує гастролювати різними країнами світу з благодійними концертами, кошти з яких вона передає захисникам України.

Тіна вже встигла виконати Гімн України у Венеції, заспівати у Польщі, а нещодавно виконавиця виступила у Берліні на благодійному концерті Save Ukraine.

Не зважаючи на непрості часи, зірка не зраджує своїй любові до красивих і стильних нарядів. У німецькій столиці Тіна вийшла на сцену у кутюрній сукні від українського бренду Lever Couture, створеного Лесею Верлінг’єрі.

Біле вбрання складалося зі струмливої плісованої тканини, мало довгий шлейф і накидку. Образ Тіна доповнила елегантна зачіска та традиційна для неї червона помада на губах.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

У своїй сцені артистка з України виступила у центрі Берліна біля однієї з головних пам’яток міста — Браденбурзських воріт.

“Наша вільна нація здобуде перемогу, бо не боїться нового дня”, — написала артистка у себе в особистому блозі.

Кароль не збирається зупинятися і все анонсувала виступи у Празі та Вільнюсі. Тіна встигла дати десятки концертів по усій Європі від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України.

Відзначимо, що сама виконавиця в лютому полишила свою домівку у Києві та тимчасово перебралася до Польщі, де в перші місяці війни активно волонтерила та збирала гуманітарну допомогу. Деякий час разом з Тіною був її син Веніамін, який навчається у Лондоні.

Син Тіни Кароль Веніамін Огір за власні гроші годує біженців

Згодом хлопець повернувся до навчання в Англії, а його зіркова мама зайнялася організацією благодійних концертів.

Схожі статті