Чому колишня обраниця Андрія Данилка Анна соромиться зв’язку з ним: ледь тримає себе в руках від невдоволення

Особисте життя Андрія Данилка завжди було велику таємницею для журналістів та аудиторії, але все ж таки правду про суоє перше кохання артист розповів.

Колись давно знаменитий український виконавець Андрій Данилко повідав журналістам вельми цікаву історію про свою першу обраницю. Вони сиділи за однією партою: Андрій Данилко та Аня Сердюк, тоненька, скромна дівчинка-відмінниця з інтелігентної родини. Аня збиралася стати вчителькою української мови, як мама. Андрій не ладнав із граматикою. Але дружбі це не заважало.

Чому колишня обраниця Андрія Данилка Анна соромиться зв’язку з ним

Чому колишня обраниця Андрія Данилка Анна соромиться зв’язку з ним

Аня зі своєю срібною медаллю легко вступила до педінституту. Андрій недобрав балів у музичне училище, хоч уже блищав імпровізаціями на підмостках аматорського театру-студії. Довелося йти до кулінарного ПТУ… Друга спроба навчитися музиці теж закінчилася провалом. Втретє йому взагалі з порога сказали: “До побачення!” Вирушив працювати за фахом касиром-продавцем у магазин. Довго там не витримав, довкола сильно крали… Але в них з Анею існувала умова: коли він рано чи пізно проб’ється, то з великої естради неодмінно зазвучить прізвище Сердюк! Точніше, Сердючка – ласкаве шкільне прізвисько-дражнилка… Кілька разів, на самому початку кар’єри, він навіть викликав однокласницю на сцену, щоб публіка побачила, які вони різні – Аня Сердюк та гротескова Вєрка Сердючка, – і поплескала їм обом. Але зараз вони не спілкуються. Аня вийшла заміж, народила дітей. Андрій досі не одружений.

Журналісти змогли дістатися жінки, щоб спитати в неї про артиста. На диво, вона не продемонструвала теплоти по відношенню до колишнього однокласника, і навпроти, не схвалила образу Андрія на сцені, заявивши, що це негідно для чоловіка, танцювати перед публікою у жіночих речах. Власне, пресі не вдалося вичавити з жінки жодного доброго слова в адресу Андрія. Анна ж в свою чергу почувалася дуже некомфортно під час розмови про Данилко.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.