Набила тату на пів руки та поголила голову: колишня Пономарьова Олена Мозгова здивувала зміною зовнішності

Відома українська продюсерка Олена Мозгова здивувала своїх шанувальників різкою зміною іміджу. Щоб побачити новий образ жінки — читайте далі.

48-річна Олена Мозгова славиться тим, що любить поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Декілька місяців тому колишня дружина співака Олександра Пономарьова вразила публіку різким схудненням, а зараз вона вдалася до нових змін.

Продюсеока різко змінила зачіску — Олена поголилася під хлопчика і тепер володіє короткою стрижкою.

“Актуальна стрижка, так би мовити, на часі! Дуже зручна, рекомендую”, – прокоментувала продюсерка, натякнувши на те, що багато українців зараз йдуть на службу, тож голять голову.

Олена Мозгова змінила імідж

Окрім того, дочка легендарного співака Миколи Мозгового набила собі патріотичне тату на пів руки — тепер на тілі світської левиці красується Герб України, посередині якого красується меч, а навколо зображені квіти.

“Доброго вечора, ми з України”, — підписала Олена фото зі своїм новим тату.

Олена Мозгова набила тату

Додамо, що від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України Мозгова почала активно займатися волонтерством. Вона всіляко намагається забезпечити захисників України усім необхідним оснащенням, а також придбати зброю та військове спорядження. Про всю свою діяльність вона звітує перед підписниками а особистому блозі.

Разом з дружиною трудиться і її чоловік — співак і композитор Девід Аксельрод. Пара разом шукає все необхідне для армії та доставляє придбане у частини на власному автомобілі.

Окрім того, подружжя виховує спільну доньку Соломію. Окрім неї, у Мозгової є ще дві дочки — найстарша Зоя та середня Євгенія, батьком якої являється Олександр Пономарьов.

Схожі статті