Нарешті: Оля Цибульська показала світлину зі своїм чоловіком (фото)

Українська телеведуча і співачка Ольга Цибульська опублікувала зворушливе фото з чоловіком.

Популярна українська співачка Оля Цибульська любить ділитися своїми світлинами, часто провокативними і відвертими. Однак артистка не любить показувати публіці свого чоловіка Олександра, з яким одружена вже п’ять років і виховує сина Нестора.

Цього разу співачка відійшла від своїх правил і запостила в Instagram фото з коханим.

Щоправда, на фото видно тільки голову і спину чоловіка, але сам знімок дуже ніжний і яскраво демонструє, що почуття у пари справжні. Сама Оля щасливо посміхається в обіймах чоловіка.

Співачка розповіла, що з коханим чоловіком влаштувала романтичний сніданок. Вона замовила капучіно, а чоловік – круасан, який врешті все-одно дістався зірці. Також співачка побажала фанаткам кайфового тижня.

На ще одній світлині можна побачити, як Оля радісно їсти круасан, який може собі дозволити нечасто, оскільки стежить за фігурою.

«Клас! Ви такі гармонійні!», «Тепер в очікуванні такого ж смачного та сонячного тижня!)))
Ця осінь вже сповнена романтикою, теплом від люблячих людей, натхненням та крильцями за спиною, які дарує Кохана Людинка. Люблю осінь за її здатність прокинути в нас відчуття цінності та важливості», – написали підписники гарні слова для улюбленої співачки.

Нагадаємо, хоч Цибульська і приховує чоловіка від очей шанувальників і ЗМІ, але одного разу він навіть знявся в її кліпі. Пісня «Сукня біла» настільки інтимна і чуттєва, що головну роль в кліпі до неї Оля довірила тільки коханому чоловікові.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.