Звістка про 73-річну дружину Максима Галкіна Аллу Борисівну Пугачову засмутила публіку: “Немає Примадонни”

На російській естраді більше немає Примадонни, якою вже не один десяток рік була Алла Борисівна Пугачова. Така новина неабияк схвилювала публіку.

73-річна Алла Пугачова разом з молодим чоловіком Максимом Галкіним та їхніми дітьми покинула росію після початку повномасштабної війни в Україні. Так, чоловік Примадонни вже неодноразово висловлювався на підтримку українського народу та критику російської влади.

Через це виправдовуванням співачки про те, що від’їзд до Ізраїлю — це не еміграція, а відпочинок, вже не вірять, а фанати впевнені, що зіркова пара повертатися додому вже не збирається.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми були помічені в аеропорту
Сумна новина про 73-річну Аллу Пугачову схвилювала публіку

Чималим розчаруванням від’їзд Примадонни став для її колег по сцені. Дехто відкрито заявляє, що статус Примадонни відтепер вільний, але продюсер Сергій Лавров певен, що Аллу Борисівну ніхто не замінить, кандидатів такої ж сили немає — могла б тільки Земфіра, однак у неї дуже специфічний характер.

Ба більше, ще під час активної концертної діяльності коли артистка давала гастролі серед організаторів ходила байка, що усім іншим зіркам не варто й намагатися влаштовувати виступи, адже народ скупить квитки на Пугачову і грошей на них вже не буде:

“Немає Примадонни, немає прагнення. Аллу Борисівну поважали, деякі боялися. Хто з нею зрівняється?”.

Зауважимо, дружина Максима Галкіна особисто не коментувала своє відношення до війни в України, але враховуючи, що вона поїхала за кордон разом з чоловіком, це цілком вказує на її підтримку позиції коханого. Детальніше про те, як зіркова родина підтримує українців дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.