Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії: мусульманин отримав заповітне “так”

У україно-британського мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура є донька від першого шлюбу, яка вже встигла знайти своє кохання.

Знаменитий пакистанський багатій, який побудував свої статки на території України та Великобританії Мохаммад Захур тривалий час приховував від публіки свою першу сім’ю. Так, від шлюбу за пакистанкою в нього народилося двоє дітей — Арман і Таня. Коли їх батько одружився вдруге, обидва були досить дорослими людьми. Бізнесмен дочекався, коли його спадкоємці досягнуть того віку, у який розлучення батьків не травмує психіку.

Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії

Камалія зізналась, що живе з донькою чоловіка Захура, яка одразу не злюбила її
Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії

Старша донька бізнесмена Таня не злюбила мачуху. Але життя розпорядилося таким чином, що новий член родини аж ніяк не впливав на її життя.

Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії

З Камалією вони були розділені величезною відстанню, різними традиціями, відсутністю зв’язку та необхідністі спілкуватися. Увесь цей час вона жила в Лондоні своїм життям. Таня відкрила салон краси і навіть встигла вийти заміж.

Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії

Дівчина віддає перевагу непублічному образу життя, і жодного разу не взяла участі у сімейних інтерв’ю Мохаммада. Натомість вона успішно закінчила Школу бізнесу в Москві, і побудувала міцну родину.

Варто відзначити, що коли розпочалася війна в Україні, Камалія з чоловіком та дітьми евакуювалися саме до будинку Тані та Армана. Вочевидь, брат с сестрою проживають разом сім’ями. Як розповіла співачка, зараз в них вдома дуже багато біженців, окрім зіркового сімейства.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.