Як Соломія Вітвіцька виглядала до війни і як виглядає зараз: ведуча схудла і показала свої зменшені “округлості”

Знаменита українська журналістка, телеведуча і волонтерка Соломія Вітвіцька помітно схудла. Подивіться, як зірка ТСН виглядала до війни і як виглядає зараз.

Соломія Вітвіцька — одна з найчарівніших представниць пишної вроди на українському телебаченні, яка регулярно отримує безліч компліментів від шанувальників у соціальних мережах. На Інстаграм ведучої ТСН підписані наразі 250 тисяч фоловерів, котрі щодня слідкують за життям Солі.

Усі вони помітили, що останнім часом зовнішність Вітвіцької дещо змінилася, і на краще, незважаючи на те, що вона залишається в Україні навіть під час війни. Соломія схудла, що, звісно, зменшило об’єми окремих частин її тіла, однак тепер вона виглядає надзвичайно розкішно.

Соломія Вітвіцька
Як Соломія Вітвіцька виглядала до війни і як виглядає зараз

Нову фігуру Вітвіцька добре продемонструвала на фото у червоно-білій сукні-вишиванці, яка підкреслила струнку талію телеведучої. Її волосся вкладене хвилями, а на обличчі помітний легкий макіяж, що дуже їй пасує. Завершенням образу стали білі кеди та лаконічний браслет на лівій руці зірки “плюсів”. Позує Соломія на тлі згорілого Іванківського історико-краєзнавчого музею:

“Я дуже вірю, що ми проженемо орків і все відновимо!”, – написала у дописі журналістка.

Усіх компліментів, якими знаменитість осипали фанати у коментарях, і не перерахувати:

  • “Дуже гарненька, сукня личить!”;
  • “Неймовірно красива, Соломія!”;
  • “Наша красуня Соломієчка. Дуже гарна сукня, справжня українка”;
  • “Ви неперевершена!”;
  • “Гарна українська жінка. Еталон”.

До речі, раніше Вітвіцька вже ділилася своїми секретами схуднення — селеровий суп:

“Це такий суп, туди входить морква, капуста, цибуля, селера. Він готується без солі. Мені, оскільки я взагалі не їм солі, абсолютно було комфортно. Я з собою в термосі його носила, і прекрасно тоді схудла”, – розповідала Соломія в інтерв’ю.

Схожі статті