З кулінара в парамедики і назад: учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Віктор Перехрест пішов з тероборони

Відомий за участю в кулінарних шоу "МастерШеф" та "МастерШеф. Битва сезонів" кухар Віктор Перехрест недовго протримався в теробороні, куди пішов, як тільки почалася війна.

День 24 лютого 2022 року назавжди закарбується в пам’яті кожного українця, адже саме тим ранком росія повномасштабно вторглася на територію України. Без краплі сумнівів на захист Батьківщини стали багато добровольців найрізноманітніших професій, які часто дуже далекі від військової справи.

Стало відомо, що лави територіальної оборони від самого початку поповнив учасник “МастерШеф-4” та “МастерШеф. Битва сезонів” Віктор Перехрест. На службу він заступив як парамедик. Власноруч хлопець допомагав людям, які потребували медичної допомоги, в той час як більшість його колег по проєкту зайняли кулінарний фронт і готували для захисників їжу:

“Я чітко для себе вирішив поки допомагати саме медициною, а не кухнею”, – розповідав тоді Віктор та зізнався, що розуміється на польовій кухні, бо має досвід роботи у скаутському таборі шеф-кухарем.

Віктор Перехрест з МастерШеф більше не в теробороні
Учасник МастерШеф. Битва сезонів Віктор Перехрест пішов з тероборони та здав автомат

Та нещодавно у своєму Інстаграмі Перехрест заявив, що здав автомат і повернувся до кухарських справ та збирається усіх бажаючих пригощати полуничним або огірковим лимонадом:

“Народ, я вже пішов з тероборони, автомат я здав. Я вже працюю на кухні”, – пояснив парубок.

Учасник МастерШеф. Битва сезонів Віктор Перехрест пішов з тероборони та здав автомат

Чому саме Віктор кинув службу в ТрО, фанатам залишається тільки здогадуватися, але це його рішення в мережі сприйняли неоднозначно — одні поставилися з розумінням, інші ж розкритикували Перехреста, який, мовляв, коли йшов в тероборону не розумів, що “це не на кухні ложкою мішати”.

Схожі статті