“Люблю безмежно”: Лілія Ребрик залишилася сама з дітьми на руках. Зіркова мама віддає дочкам усю себе – де батько?

Лілія Ребрик - популярна українська ведуча, яка віртуозно поєднала роботу та материнство. Невже нині їй взагалі доведеться самій виховувати донечок?

Лілія Ребрик давно здобула позитивний імідж та прихильність серед українського глядача. Ведуча підкорює щирістю, інтелігентністю і безмежним позитивом. Зірка захоплюється танцями, і саме вони познайомили її з майбутнім коханим чоловіком.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Зараз їй 41 рік. Знаменитість успішно виховує донечок. Старшу звати Діаною, а молодшеньку Поліною. Нещодавно вона показала, як виросли дівчатка. Разом з мамою вони люблять вдягатися в одному стилі. Для світлини ведуча з дітьми обрала спортивні костюми кольору фуксія.

Ребрик присвятила публікацію Дню захисту дітей, натхненно написавши:

“Люблю безмежно, безстрашно, нестримно. Захищу, збережу, закрию собою, заховаю від зла. Все віддам, на все піду, нічого не злякаюся. Все перетерплю, переживу, вистою. Тільки б щасливі були!”

Куди подівся чоловік Лілії Ребрик?

Вже багато років Лілія Ребрик одружена з Андрієм Диким. Зірки познайомилися на проєкті “Танці з зірками” на телеканалі СТБ. Разом вивчали хореографічні па, а згодом зрозуміли, що безмежно закохалися один в одного. Цікаво, що у чоловіка вже були тоді серйозні стосунки.

Проте зараз він навіть не буває на світлинах своєї обраниці. Ведуча ніяк не коментує відсутність коханого. Хоча сама вона була у Чернівцях, про Андрія – ні слова. Можливо він також став у лави захисників.

Нагадаємо, що Ребрик та Дикий зіграли весілля у 2011 році. Прізвище Андрія жінка не стала брати, бо їй здавалося, що ПІБ Ліліана Іванівна Дика звучить кумедно.

Схожі статті