Вагітність Ксенії Мішиної не залишила байдужим переможця Холостячки Олександра Еллерта: “Шалена відповідальність”

Відома українська акторка та екс-холостячка Ксенія Мішина схвилювала мережу вагітним фото та не залишила байдужим Олександра Еллерта, який заговорив про відповідальність.

Ксенія Мішина відкрила своє серце усій країні, коли стала учасницею першого сезону найромантичнішого шоу країни “Холостячка”, куди пішла на пошуки справжнього кохання. І його вона знайшла. Переможцем проєкту став гуморист та сценарист студії “Квартал 95” Олександр Еллерт, у якого акторка закохалася по вуха.

Розвитку своїх стосунків після фіналу пара не приховувала — вони швидко з’їхалися, познайомили дітей, подорожували всі разом і будували плани на сімейне майбутнє. Ба більше, вона публічно зізнавалися, що мріють народити близнюків.

Та розлад у відносинах все зруйнував — восени 2021-го Ксенія остаточно порвала з Еллертом, хоча й почуття не зникли. За її словами, вона пішла від безсилля щось змінити — надто токсично поводився Олександр.

Олександр Еллерт прокоментував вагітність Ксенії Мішиної
Вагітність Ксенії Мішиної не залишила байдужим переможця Холостячки Олександра Еллерта

Ні для кого не секрет — спільна біда зближує. На власному досвіді це відчули і герої “Холостячки”. В недавньому інтерв’ю Мішина зізналася, що всі образи 24 лютого вмить забулися і вони знову почали спілкуватися, адже хвилюються одне за одного. А Еллерт у бесіді зі Славою Дьоміним розповів, як би себе повів, якщо б Ксенія від нього завагітніла:

“Це був би приємний знак… Вагітність — це шалена відповідальність переважно для чоловіка”.

І поки фанати уявляють Мішину вагітною, в мережі з’явилося її фото в положені під час очікування появи на світ сина Платона.

Вагітна Ксенія Мішина
Вагітність Ксенії Мішиної не залишила байдужим переможця Холостячки Олександра Еллерта

Материнство зірці дуже пасує, чи не так?

spot_img

Схожі статті