Світлана Лобода розкрила правду про свою особливу дитину і показала її: “Як він з’явився на світ, я завжди з ним”

Знаменита українська співачка Світлана Лобода вперше розповіла про особливу дитину, яка не так давно з'явилася в її житті. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Світлана Лобода щосили намагається захищати своїх доньок від публічності. Свою старшу вона впустила у світ шоу-бізнесу, а менша Тільда тим часом залишається великою загадкою для фанатів. Шанувальники вважають, що це, імовірно, свідчить про те, що спадкоємиця дуже схожа на свого батька, тому Світлана і намагається уникнути публічного життя для неї.

Світлана Лобода розкрила правду про свою особливу дитину і показала її

З настанням війни Лобода намагається помиритися з українським глядачем. Для цього доводиться йти на певні кроки: наприклад, розповісти про себе дещо невідоме, щоб стати ближче до аудиторії. Так, нещодавно вона зробила зізнання на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Виявляється,  у співачки є хрещений син, який є особливою дитиною.

Зірка не відходить від нього і намагається оточити його любов’ю та ласкою.

Нагадуємо, що не так давно Світлана давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про нового обранця та життя за кордоном. Зірка не змогла зачепитися в російській федерації і вирішила будувати своє життя в Європі. Свого оборонця вона приховує, як і батька Тільди.

Тим часом наближений до Світлани менеджер розповів пресі, що у Лободи ніколи не будо роману з Тіллем Ліндеманом і все це було зроблено заради гучного піару, що рокер лише підтримував. Однак, наскільки це відповідає дійсності сказати важко, адже російська преса активно поливає брудом всіх знаменитостей, які не підтримали росію.

Схожі статті