Оля Цибульська знайшла собі діло до душі: співачка запускає шоу не для дітей, а для повнолітніх – “Є кицьки”

Знаменита українська співачка Оля Цибульська вразила раптовим рішенням влаштувати що, перегляд якого буде недоступний для дітей. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Оля Цибульська знаменита своїми гостротами та специфічним почуттям гумору. Артистка себе не соромиться, проявляє свою харизму в усій красі і саме цим зачаровує — справжністю та щирістю, навіть якщо інколи вона сприймається неоднозначно.

Оля Цибульська співачка запускає шоу не для дітей, а для повнолітніх

Ольга Цибульська
Оля Цибульська співачка запускає шоу не для дітей, а для повнолітніх

У період війни артистки не було почуття гумору. Вона його втратила через усе побачене та почуте. Зокрема дуже постраждала її батьки, які спочатку не могли вибратися з окупації, а потім втратили свій дім. Сама Оля також з жахом згадує ті дні, коли вона хотіла евакуюватися з дитиною і боялися за його життя. Однак зіркова мама разом з сином Нестором дісталися безпечного місця і тепер Оля готова творити. Співачка хоче створити спеціальне шоу, яке буде присвячене захисникам України.

“В наших героїв дуже малі перерви між рятуванням світу. Я хотіла зробити щось справжнє, живе і чесне, аби кожен з них, засинаючи, нехай навіть на кілька годин, знав які ж вони круті і як сильно їх чекають вдома. Є кицьки, які лупашать росіян на передовій і рятують мільйони українців. Дякую вам до неба. А ми з вами залишилися вдома, щоб хлопці відчували, що у них є дім. Де є краса і любов” – додала Цибульська.

Своєю програмою Оля хоче надихнути військових на звершення та героїзм, а також нагородити їх за їхню відвагу. Перегляд шоу доступний молодим людям від 16 років, адже обговорення та жарти там не для дитячих вух.

Схожі статті