Оля Цибульська знайшла собі діло до душі: співачка запускає шоу не для дітей, а для повнолітніх – “Є кицьки”

Знаменита українська співачка Оля Цибульська вразила раптовим рішенням влаштувати що, перегляд якого буде недоступний для дітей. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Оля Цибульська знаменита своїми гостротами та специфічним почуттям гумору. Артистка себе не соромиться, проявляє свою харизму в усій красі і саме цим зачаровує — справжністю та щирістю, навіть якщо інколи вона сприймається неоднозначно.

Оля Цибульська співачка запускає шоу не для дітей, а для повнолітніх

Ольга Цибульська
Оля Цибульська співачка запускає шоу не для дітей, а для повнолітніх

У період війни артистки не було почуття гумору. Вона його втратила через усе побачене та почуте. Зокрема дуже постраждала її батьки, які спочатку не могли вибратися з окупації, а потім втратили свій дім. Сама Оля також з жахом згадує ті дні, коли вона хотіла евакуюватися з дитиною і боялися за його життя. Однак зіркова мама разом з сином Нестором дісталися безпечного місця і тепер Оля готова творити. Співачка хоче створити спеціальне шоу, яке буде присвячене захисникам України.

“В наших героїв дуже малі перерви між рятуванням світу. Я хотіла зробити щось справжнє, живе і чесне, аби кожен з них, засинаючи, нехай навіть на кілька годин, знав які ж вони круті і як сильно їх чекають вдома. Є кицьки, які лупашать росіян на передовій і рятують мільйони українців. Дякую вам до неба. А ми з вами залишилися вдома, щоб хлопці відчували, що у них є дім. Де є краса і любов” – додала Цибульська.

Своєю програмою Оля хоче надихнути військових на звершення та героїзм, а також нагородити їх за їхню відвагу. Перегляд шоу доступний молодим людям від 16 років, адже обговорення та жарти там не для дитячих вух.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.