Вакарчук зраджував дружині і ховав коханку за особистістю Христини Соловій: хто та жінка, яку сплутали з співачкою?

Шанувальники Святослава Вакарчука тривалий час підозрювали його у невірності дружині, і з часом виявилося, що вони мали речі. Але що було не так?

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук був одружений з Лялею Фонарьовою понад 20 років. У цьому шлюбі не було дітей, але була щира велика любов. Подейкують, що благовірна допомогла свого часу артисту побудувати успішну кар’єру, а він натомість присвячував їй найгарніші пісні.

Однак, з часом шанувальники Святослава почали підозрювати його у зраді. Коханкою вважали підопічну Вакарчука Христину Соловій. Дівчина тривалий час відмовчувалася. Можливо тому, що їй були на руку плітки про її зв’язок зі знаменитістю. Все ж таки вона тільки набирала популярність. Та згодом Христина все ж таки спростувала чутки про любовний зв’язок.

Вакарчук зраджував дружині і ховав коханку за особистістю Христини Соловій

Вакарчук зраджував дружині і ховав коханку за особистістю Христини Соловій

Розмови за спиною Святослава поступово зтихли і у найнеочікуваніший момент він заявив про те, що розлучається з дружиною. А через декілька місяців з’ясувалося, що в нього вже давно народився син від іншої. Поговорювали, що вона була настільки вражаючою для Лялі, що вона потрапила до лікарні через нервовий зрив. Особистість коханка Святослав приховував, але преса швидко встановили її персону.

Вакарчук зраджував дружині і ховав коханку за особистістю Христини Соловій

Журналісти вважають, що матір’ю Івана Вакарчука є Євгенія Яцута. Нещодавно пара була помічена, і Євгенія була знову вагітною. На цей раз Святослав навіть не приховує того факту, що знову стане батьком.

Тим часом Христина Соловій повністю пішла з життя колишнього продюсера, а плітки про її роман з ним тепер здаються чимось абсурдним.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.