55-річна Ольга Сумська показала фото з сестрою: стали з Наталією в рядочок наче і не було сімейних чвар (ФОТО)

Сестри Сумські вже давно на виходять на публіку разом та не роблять спільних світлин. Те, що у родині не все ідеально - акторки навіть і не приховують.

Ольга і Наталія Сумські. Цих двох акторок вважають справжніми легендами української театральної сцени та кіномистецтва. Втім, минулого року виявилося, що сестри між собою практично не спілкуються. Різні погляди, позиція по відношенню до політики змусили родичок повісити телефонні слухавки і перестати спілкуватися.

Кожна досить важко переживала такий розрив. Наталія максимально стримувала емоції, а, розповідаючи про сестричку, опускала очі. Ольга ж не приховувала сліз, які красномовно видавали її душевні муки. Втім, в Інстаграмі артистки, попри всі чвари, було під час війни опубліковано фото, де вся рідня зібрала разом. Зірки вбралися у чарівні сині сукні та ефектно позували, посадивши у середину свою красуню маму.

Видно, що фотосесія сестер – не нова, адже мами Сумських, Ганни Іванівни, вже немає у живих. Жінка пішла у небуття на 3-й день війни. Їй виповнилося 87-м років, на День народження приїхала навіть старша онучка Тоня. Серце не витримало, коли Київ почали атакувати росіяни.

Досі не відомо, чи змогло таке подвійне горе об’єднати сестер. Ольга зараз дуже мало розповідає про своє особисте життя. Вона, являючись лідеркою думок, розповідає майже на мільйонну аудиторію в Інстаграмі про всі жахи, що відбуваються на окупованій території та ділиться повідомленнями фондів, які збирають кошти для потреб ЗСУ.

Наталія своєю чергою взагалі не мала звички вести свій блог.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.