Хто з вагітних зірок так і не народив до війни: Тіна Кароль, Настя Каменських, Катя Осадча та інші

Серед українських зірок до війни було безліч прекрасних жінок, яких підозрювали у вагітності. Але пройшло багато часу, а поповнення так і не сталося.

Серед українських знаменитостей є ті, яких до війни фанати активно підозрювали у вагітності. Однак, жодна з них так і не заявила про майбутні пологи.

Настя Каменських

Хто з вагітних зірок так і не народив до війни

Після Нового року у глядачів не залишалося сумнівів у цікавому положенні Насті Каменських, адже вона засвітила величезний живіт на зйомках. Однак неймовірним чином її фігура стала значно стрункішою після того, як розпочалася війна. Співачка вже неодноразово підкреслювала, що коли вона набирає вагу, то її талія виглядає таким чином, що люди починають думати ніби-то вона виношує дитя.

Тіна Кароль

Хто з вагітних зірок так і не народив до війни

Тіна Кароль також встигла сколихнути мережу сукнею, яка підкреслила її фігуру не самим вигідним чином. Тим паче, що співачка незадовго до цього виходу говорила про те, що мріє народити дівчинку.

Катерина Осадча

Хто з вагітних зірок так і не народив до війни

Через півроку після народження маленького сина Данила Катерина також засвітила животик, чим спричинила чутки про наступну вагітність. Адже незадовго до цього Юрій говорив про те, що мріє про донечку, а Катя не змогла йому відмовити.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик провела ефір у зруйнованому домі
Хто з вагітних зірок так і не народив до війни

Лілію Ребрик регулярно підозрюють у цікавому положенні через її типаж фігури. Телеведуча ставиться до цього нейтрально, адже знає, що таким чином її фанати проявляють свою любов. Однак, мрії побачити ще одного малюка Лілії не втілилися знову. Але хто знає, може Ліля ще зробить подарунок чоловіку та аудиторії

Схожі статті