Колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова збільшила своє патріотичне тату: не жінка, а витвір мистецтва

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова схвилювала мережу новими кадрами свого оновленого татуювання. Усі деталі в нашій статті.

Олена Мозгова завжди була патріоткою. Вона пропагувала лише українські інтереси і не ставивися зрозумінням до тих артистів, які шукали щастя на території російської федерації. Після початку війни вона розкритикувала багатьох артистів. Дісталося і тим, хто покинув Україну у складні часи, замість того, щоб долучитися до волонтерів та допомагати захисникам.

Олена Мозгова
Колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова збільшила своє патріотичне тату

Принципи продюсерки завжди були твердими, і під час бойових дій вона продемонструвала свою готовність віддати всю себе державі.

Колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова збільшила своє патріотичне тату

Але мають місце і суто символічні вчинки. Так, нещодавно стало відомо, що колишня дружина Олександра Пономарьова Олена вирішила зробити на своїй руці патріотичне татуювання. Спочатку вона показала тризуб Володимира. Тоді фанати подумали, що це закінчена робота, але це був лише початок. Врешті-решт Мозгова набила цілий рукав, і тепер на її тілі нанесений малюнок з тризубом у вигляді меча, який оточений прекрасними квітами. Також Олена поголилася налисо, що суттєво змінює її імідж.

Колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова збільшила своє патріотичне тату. Фотографія малюнку на тілі продюсерки

Варто нагадати, що її чоловік Девід Аксельрод одразу ж пішов до територіальної оборони у Києві. Зіркове подружжя — одне з тих, хто підтримував Україну з самого початку без перечікувань та надії на краще. Тобто Олена та Девід взяли активну участь у боротьбі за столицю.

Схожі статті