Влад Яма більше не повернеться в Україну? Хореограф зізнався, що виїхав з Києва після тривалого мовчання

Знаменитий український танцюрист Влад Яма вперше за тривалий час повідомив про те, що таки покинув Київ, як його шанувальники підозрювали.

Знаменитий український хореограф Влад Яма тривалий час зберігав мовчання з приводу свого місцезнаходження. Шанувальники зірки здогадувалися, що він знаходиться не в столиці, адже зірка дивним чином поводився. Чоловік не ділився ніякими деталями, а на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм здебільшого публікував інформацію про війну.

Влад Яма зізнався, що виїхав з Києва після тривалого мовчання

Однак нещодавно він все ж таки дав зрозуміти, що не знаходиться в Києві. Він оприлюднив у своєму мікроблозі фотографію сина Леона, підкресливши, що це остання фотографія, яка була зроблена саме в Києві.

Хлопчик виглядає дуже щасливим, і навіть не підозрює що на нього чекає далі.

Необхідно відзначити, що зіркова родина наприкінці грудня поїхала на відпочинок до Сполучених Штатів Америки. Поїздка мала тривати близько двох тижнів, але сім’я проігнорувала той факт, що Леон має повернутися до навчального процесу і відтягувала момент повернення до України. Фанати пов’язували це зі страхом війни. Адже велика кількість зірок та блогерів відсиджувалася за кордоном, чекаючи на напад російської федерації.

Врешті-решт, їм довелося повернутися і через два тижні вони все таки застали військові дії у себе в заміському будинку. Потім родина зникла з радарів журналістів. Лише нещодавно Влад заявив, що буде давати уроки танців онлайн. При цьому своє місцезнаходження Влад не розкриває, наштовхуючи на думку, що він не знаходиться на території України.

Схожі статті