Всі обранці Алли Мазур: скільки разів насправді виходила заміж 56-річна зірка та від кого народила свого сина?

Алла Мазур - цікава і таємнича особа. Зірка ретельно береже секрети особистого життя, але все ж таки їй не вдалося приховати правди. З ким же пішла під вінець ведуча?

Аллі Мазур 56 років і вона стала справжньою легендою українського телебачення. Ведуча ще у 1990-х довела всьому світові, що наші національні канали можуть бути не гіршими за іноземних. За зіркою назавжди закріпилася репутація прогресивної дикторки.

Алла Мазур
Алла Мазур

Втім, фанатів цікавить не лише її творчість, а й особисте життя.

В офіційній біографії знаменитості значиться, що вона – незаміжня. Проте, багато хто підозрює її у романі з… колегою. Телевізійника Роберта Опаленика часто називають таємним обранцем ведучої. Потенційний обранець Мазур походить із Закарпаття і вже близько 20-ти років разом з Аллою працює над головними новинами країни.

Всі чоловіки Алли Мазур 

Їх часто бачили разом на світських заходах, а після появи сина Мазур, почали знаходити дивовижні співпадіння у зовнішності чоловіка та дитини. Мовляв, хлопчик має такі самі брунаті очі, круглу форму голови та проникливий погляд.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Сама ж Алла не раз зазначала, що татко її малюка – не політик чи олігарх, але разом з цим не є публічною особою. Знаменитість з натхненням згадувала, як її привітали з народженням сина. Про це журналістка повідала в інтерв’ю виданню “Таблоїд“.

56-річна Алла Мазур народила від колеги?

Її з пологового обранець зустрів з пишним букетом троянд. Синочку вона дала прізвище коханого та не раз зазначала, що таємний чоловік любить та піклується про дитину.

Цікаво, що з Артемом вдома спілкуються двома мовами: російською та українською.

Схожі статті