Хто з “Вечірнього кварталу” пішов захищати Україну: Євген Кошовий згадав колег, яких забрали в армію

Сьогодні нашу країну спіткало нечуване лихо: сусід підло напав на наші землі о 5-й годині ранку. Захищати державу пішли навіть артисти "Вечірнього кварталу".

24 число назавжди змінило нас та нашу державу. Сьогодні більшість українців докладає багато зусиль для перемоги. Чимало творчих людей, хореографів, акторів, музикантів пішли на фронт. Серед них і учасники улюбленого багатьма розважального шоу “Вечірній квартал”.

Євген Кошовий, який нещодавно дав інтерв’ю “Українській правді”, розповів журналістам про своїх колег, які також долучилися до лав захисників.

Одним з найпопулярніших акторів студії є Олександр Пікалов. У нього було багато цікавих номерів та влучних жартів, проте, найбільше полюбився глядачам артист за пародії на президента-втікача Віктора Януковича. Ну дуже схоже пародіював мову екс-голови держави чоловік. Зараз він служить у Нацгвардії. За словами Кошового, його колега багато волонтерив, а згодом вирішив зі зброєю у руках захищати рідну державу.

Втім, у вільний час встигає з Євгеном знімати розважальний матеріал.

Проміняв сцену “Вечірнього кварталу” і Володимир Мартинець. Його у 2018 році запросили до авторства у проєкт. Та згодом гуморист почав брати участь і як актор. Він також служить у Нацгвардії разом з Олександром Пікаловим. Вдома на артиста чекає дружина та донька.

Нагадаємо, що у 2014 році учасники програми вже побували у зоні бойових дій. Вони їздили з концертами у зону АТО. Кілька разів були знаменитості у Луганській та Донецькій областях. Допомагали матеріально захисникам.

Схожі статті