Як виглядає теща переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина: дружина співака вперше показала свою молоду маму

Нарешті публіка змогла побачити, як виглядає теща переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина. Дружина співака показала свою маму під час зустрічі з онучкою.

Після перемоги в дорослому сезоні шоу “Голос країни” під наставництвом Тіни Кароль Роман Сасанчин став власником квартири у Києві, у якої незабаром з’явилася господиня. Так, у свої 19 років виконавець встиг зв’язати себе узами шлюбу з коханою дівчиною Іванною. Молоді люди весілля не грали – лише розписалися, адже вже були при надії. Незабаром після одруження у пари народилася донечка Елізабет.

Попри доволі юний вік співак та його обраниця, яка, до речі, старша за чоловіка на 4 роки, вони довели, що здатні побудувати щасливу сім’ю і виховувати дитину. Що цікаво, коли закохані тільки-но розсекретили свої стосунки публіці, то запевняли – з весіллям і дітьми не поспішатимуть. Але доля склалася інакше.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Як виглядає теща переможця Голосу країни Романа Сасанчина

Завдяки тому, що дружина Романа Сасанчина блогерка, фанати переможця “Голосу країни” мають можливість спостерігати за його сімейним життям. На особистій сторінці в Інстаграм Іванна найчастіше зараз показує доньку, та цього разу вона виклала фото своєї мами.

Як виглядає теща Романа Сасанчина

Днями Іванка разом з Елізабет завітала в гості до своєї мами у село. Звісно, не обійшлося без світлин – дружина Сасанчина показала його тещу, яка тримає на руках онучку.

Як виглядає теща переможця Голосу країни Романа Сасанчина
Як виглядає теща переможця Голосу країни Романа Сасанчина

Жінка зовсім не схожа на бабусю – вона виглядає молодою і жіночною, зі світлим волоссям, добрими очима і гарною усмішкою. Роману пощастило з такою тещею, так само як і з дружиною, яка успадкувала красу від матері.

Схожі статті