Зрадниця Сніжана Єгорова показала, як у 50 років зблизька виглядає її обличчя без макіяжу: “Стримайте стогін”

Скандально відома українська телеведуча Сніжана Єгорова у свої 50 років показала обличчя зблизька і без макіяжу. Зірку засипають компліментами.

Ще до повномасштабного російського вторгнення на територію України Сніжана Єгорова висловлювала підтримку політиці кремля. Не змінилося і це з початком війни. Старша донька телеведучої Стася Ровінська зізнавалася, що в перші дні, сидячи в підвалі під час повітряної тривоги, вона записала на відео, як її дитина плакала і відправила його матері, однак та робила вигляд, ніби нічого не відбувається.

Згодом через проблеми з документами Сніжана заявила, що помилялася та була сліпою, але тепер її очі відкрилися і вона усім серцем з Україною. При цьому свою сторінку в Інстаграмі Єгорова від українців закрила, а Ровінська публічно розірвала з нею стосунки і закликала фанатів не звертати уваги на її матір, адже це саме те, без чого вона не зможе жити – якщо її забудуть.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська назавжди переїхала з України
Сніжана Єгорова показала, як у 50 років зблизька виглядає її обличчя без макіяжу

Для усіх користувачів, окрім українців, Сніжана продовжує публікувати дописи і фото. Цього разу скандальна ведуча виклала фото свого обличчя без макіяжу крупним планом і написала:

“Нещодавно, у черговому нападі хейту на мою адресу, хтось потребував моє фото без макіяжу… На ось! Сьогоднішнє! Мені 50 і життя моє прекрасне, всупереч заздрісникам і завдяки однодумцям! Думка матеріальна і я вмію її втілювати в реальність! У горлі стримайте стогін!”.

Сніжана Єгорова показала, як у 50 років зблизька виглядає її обличчя без макіяжу
Сніжана Єгорова показала, як у 50 років зблизька виглядає її обличчя без макіяжу

Судячи з коментарів, Єгорова блокує усіх своїх злостивців, адже пишуть їй лише компліменти:

  • “Ви чарівні, втім, як завжди. Дуже сумували, хвилювалися”;
  • “Браво, Сніжана. Ваша природність прекрасна, як зовні, так і зсередини. Випромінюйте і далі свою красу”;
  • “Ви красуня! Хейтери нехай захлинуться своєю злістю…”.

Схожі статті