Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський не стримали почуттів та привселюдно поцілувалися: “Дай цьом”

Легендарні українські щеф-кухарі Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський показали новий рівень прояву своїх почуттів одне до одного. Детальніше в статті.

Два відомих українських шефи Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська свого часу склали неймовірний тандем, який користується популярністю вже багато років. Разом вони не тільки проводять час, але і працюють, і створюють дещо нове.

Так, їхня спільна кулінарна книга має попит серед української аудиторії, а нещодавно принесла велику користь суспільству, адже Ольга та Володимир вирішили пожертвувати усі гроші, які заробили на продажу цієї книги для лікарні Охматдит.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський не стримали почуттів та привселюдно поцілувалися

Втім, у ці непрості для України часи фанати не могли не помітити, що Вова та Оля майже не бачаться. Але і цьому вже покладено край. Нещодавно Ярославський прилетів до Ольги, чим дуже її потішмв.

Вона була настільки рада зустрічі зі своїм найкращим другом та імовірно коханим, що застрибнула при зустрічі на нього в аеропорту. А нещодавно вона опублікувала нові кадри, на яких вони збирали з Ярославським суцвіття хміллю. Тоді Ольга зізналася, що Володимир нарешті почав посміхатися вперше за довгий час. Вона слідкувала за тим, як він зрізає квітки, а потім сказала йому: “Дай цьом”. Звісно Ярославський покинув все і пішов назустріч Ользі.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський не стримали почуттів та привселюдно поцілувалися. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що за тиждень до війни Ольга оприлюднила у своєму мікроблозі посилання на інтерв’ю для журналу L’officiel, який був приурочений до Дня закоханих. У ньому велика кількість пар шоу-бізнесу розповідали про своє бачення поняття кохання. Серед них опинилися і Ольга з Вовою — єдині, хто офіційно не є парою. Це стало приводом вважати, що насправді шеф-кухарі знаходяться у стосунках.

Схожі статті