Андрій Данилко ошатно вбрався та відгуляв розкішне весілля: наречені витратили на свято захмарну суму грошей

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко схвилював мережу кадрами з весілля. Відео з'явилося на особистій сторінці щасливої нареченої.

Репертуар найзнаменитішої у світі провідниці Вєрки Сердючки завжди був весільним. Саме на цьому виді свят Андрій Данилко є найзатребуванішим артистом.

Андрій Данилко ошатно вбрався та відгуляв розкішне весілля

Важко навіть уявити, скільки молодят за рік запрошують його виступити на своєму весіллі. Перед війною Вірка Сердючка встигла потішити своїм співом і веселими танцями гостей знаменитої телеведучої.

Андрій Данилко ошатно вбрався та відгуляв розкішне весілля

Так, кадри, які раптово з’явилися в мережі дуже здивували шанувальників Андрія Данилка. Вся справа в тому, що Іванна Онуфрійчук вже виходила заміж минулої весни на Мальдівах, і ніхто не очікував, що вона влаштує на менш пишне святкування в Києві, і ба більше навіть більше набагато дорожче.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко ошатно вбрався та відгуляв розкішне весілля

Зірка знову запросила на своє свято знаменитих артистів. Серед яких був і Дан Балан, і Андрій Данилко. Варто відмітити, що Вірка Сердючка ніколи не показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з корпоративів, але Іванна та її гості унеможливливили збереження його участі у весіллі в таємниці.

Нагадуємо, зараз співак залишається в Києві у своїй квартирі. Данилко чітко заявив журналістам, що не збирається покидати свій дім за жодних обставин. Також Андрій почав багато жартувати та глузувати з росіян, які підтримують війну. Врешті, він вирішив таки погодитися, що у свої пісні він каже “Russia гудбай”, за що колись його несправедливо засудили на території російської федерації.

Схожі статті