Учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Віктор Перехрест показав повістку після того, як пішов з тероборони

Учасник популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Битва сезонів" Віктор Перехрест не так давно пішов зі служби в теробороні, після чого показав повістку.

З початком повномасштабного російського вторгнення на територію України на захист рідної неньки стали найсміливіші, відчайдушні воїни, а також добровольці тероборони, яким щосили допомагають мирні жителі. Не залишилися осторонь і зірки популярного кулінарного шоу “МастерШеф”, що виходить на телеканалі СТБ.

Судді проєкту Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська роблять добрі справи, не покладаючи рук. Їхні ресторани високої кухні готують їжу для українських захисників, вони збирають кошти на потреби лікарень і переселенців завдяки благодійним вечерям, Ектор навіть взяв уроки військової підготовки.

Микола Люлько, Олександр Білодід, Леонід Малюга та багато інших учасників шоу разом зі своїми кухарями роблять гарячі обіди для усіх, хто цього зараз потребує найбільше. Влад Міцкевич, Пава, Дмитро Балита активно займаються волонтерською діяльністю, а Віктор Перехрест не так давно служив в теробороні, звідки знову повернувся на кухню.

Учасник МастерШеф. Битва сезонів Віктор Перехрест пішов з тероборони та задв автомат
Учасник МастерШеф. Битва сезонів Віктор Перехрест показав повістку

Про це Вітя повідомив своїх підписників в Інстаграмі:

“Я вже пішов з тероборони, автомат я здав. Я вже працюю на кухня, хто хоче – приходьте до мене”.

Учасник МастерШеф. Битва сезонів Віктор Перехрест показав повістку

А цього разу Перехрест виклав у сторіз фото з повісткою. Та це не йому її вручили. Хлопець поділився з фанатами новиною про те, що зараз повістки можуть вручати будь-де – на блокпостах, на заправці та навіть просто на вулиці:

“В законі не заборонено вручення повістки в будь-якому місці після встановлення особи”, – йдеться у новині, на яку посилається Віктор.

Учасник МастерШеф. Битва сезонів Віктор Перехрест показав повістку
Учасник МастерШеф. Битва сезонів Віктор Перехрест показав повістку

Схожі статті