(Фото) Як виглядала та чим займалася перша обраниця Мохаммада Захура: кого покинув заради Камалії багатій?

Камалія завжди пишалася своїм міцним шлюбом, але так склалося, що до неї у Захура вже була дружина. Що відомо про жінку, яка народила багатію старших дітей?

Неодноразово у медійному просторі з’являлася інформація про те, що Камалія – перша та єдина дружина. Проте, у більшості фанатів співачки неодноразово закрадалися сумніви, що, зважаючи на вік її обранця, у Захура могла бути перша родина.

Попри те, що знаменитості не поспішають розповідати деталей свого особистого життя, все одно від прихильників не вдалося приховати інформації.

Чоловік Камалії Захур засвітився під час розваг з чорноволосою володаркою величезного бюсту
Як виглядала та чим займалася перша обраниця Мохаммада Захура

З ким був одружений Мохаммад Захур?

Багато років Мохаммад провів в Україні. Відомо, що у нього були серйозні стосунки. Одні стверджують, що першою дружиною багатія була жінка слов’янського походження. На це вказує той факт, що у старшої доньки Захура ім’я – Тетяна. Вочевидь його обирав не чоловік-мусльманин. Також були припущення у тому, що ймовірною обраницею могла бути і землячка пакистанця.

На наявність шлюбу вказувало і те, що Мохаммад не міг тривалий час наважитися привезти Камалію до мами, адже розлучення та другий шлюб суперечать східним традиціям.

Проте, рідні Захура були дуже раді зустріти артистку та побачити маленьких діток чоловіка. Хоча й батьків ошелешила звістка про друге весілля сина.

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Як виглядала та чим займалася перша обраниця Мохаммада Захура

Нагадаємо, що Камалія вступила у шлюб з пакистанським бізнесменом у 2003 році. Тривалий час подружжя не мало діток, але згодом доля подарувала парі чудових дівчаток: Арабеллу та Мірабеллу. Донечки тішать маму з татом успіхами у навчанні, а також спортивними досягненнями.

Схожі статті