Олег Винник не тікає від війни, а приховує від вовчиць проблеми з здоров’ям: “Реальна хвороба. Прямо проблема”

З'явилися нові подробиці зникнення Олега Винника під час війни, які можуть в корені змінити думку його розчарованих шанувальниць про нього.

Після великої хвилі хейту на адресу Олега Винника з приводу його раптового зникнення після 24 лютого в мережі почали активно обговорювати імовірність його хвороби. Так, частина його шанувальниць впевнені, що повелитель вовчиць не зникне просто так, а через серйозні проблеми.

Олег Винник не тікає від війни, а приховує від вовчиць проблеми зі здоров’ям

Олег Винник не тікає від війни, а приховує від вовчиць проблеми зі здоров’ям. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Один із тарологів зробила розклад і розповіла про те, що може відбуватися із зіркою. На думку Наталії, Олег Винник хворіє і намагається лікуватися за кордоном, а зовсім не ховається від призову в Україні.

“Якби це була ілюзія і вдавання, то випадали б карти “диявол”, “вдавання”, “хитрість”. Але у Винника на кожному кроці реально помітна боротьба, його постійно супроводжують хвороби. Там є реальна хвороба. Прямо проблема, яку він вирішує і бореться за себе”, — вважає експерт із Таро.

Саме тому Наталія закликає не критикувати співака, а дочекатися, коли він вийде із тіні. Мовляв, Олег дійсно погано почувається і зараз його фанатки дарма обливають його брудом.

Нагадуємо, що шанувальники Олега вважають нібито він покинув територію України і ховається разом з сім’єю у Німеччині. Чи правда це, достовірно невідомо. Втім, артист дійсно не виходить на зв’язок, а його колеги не мають поняття про його місцеположення. Єдине відео, яке записав співак для фанатів, було створено на однотонному тлі, щоб не було помітно, де він.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.