Володимир Дантес і Надя Дорофєєва обмінялися колишніми після розлучення: нарешті екс-кохані відчули щастя

Українські артисти Надя Дорофєєва і Володимир Дантес у березні оголосили про своє розлучення. З ким зараз проводять час новоспечені холостяки — читайте далі.

Пара Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої сім років була однією з улюблених серед шанувальників. Поки фанати закоханих чекали на поповнення в зірковій родині, подружжя неочікувано оголосило про розставання. Сталося це у березні. Тоді ж розійшлася ще одна пара — найближчі друзі Дантеса і Дорофєєвої, київські ресторатори Міша і Даша Кацуріни.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес з подружжям Кацуріних
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес з подружжям Кацуріних

Зараз екс-закохані не коментують своє особисте життя, однак під час останніх інтерв’ю обоє зазначали, що готові до нових стосунків. Надю Дорофєєву вже підозрюють у відносинах з другом сім’ї Михайлом Кацуріним — у ЗМІ в квітні місяці з’являлася інформація, нібито їх помітили разом у Барселоні.

Водночас Дантес почав з’являтися в одній компанії з Дашею Кацуріною. У мережі вже почали жартувати, що два подружжя, які раніше близько товаришували і розлучилися в один момент, обмінялися колишніми.

Нещодавнл у своєму особистому блозі Даша показала фото, на якому помітно, як вона готує печиво з якимось чоловіком, обличчя якого в кадр не потрапило. Однак шанувальники Володимира швидко впізнали його руки за татуюваннями.

Дантеса помітили з Дашею Кацуріною
Дантеса помітили з Дашею Кацуріною

У соцмережах деякі користувачі вже говорять, що “ведуть розслідування”, аби зібрати докази того, що Кацуріна проводить час із Дантесом. Так співака ще раз помітили в компанії рестораторки — Даша опублікувала фото з квітами, які вона везла в машині, щоб висадити на літній терасі свого закладу. На цих кадрах також засвітилися руки Дантеса.

Володимир Дантес проводить час з Дашею Кацуріною
Володимир Дантес проводить час з Дашею Кацуріною

Ймовірно, Дантес з Кацуріною спеціально спровокували свою аудиторію на роздуми, або вирішили змусити ревнувати свої другі половинки.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.