37-річна Тіна Кароль інтелігентно присоромила Світлану Лободу за селфі на фоні Ірпеня: “Так лукаво”

Тіна Кароль зараз часто спілкується з публікою. Артистка нещодавно зв'язалася зі студією "1+1", де влучно висловилася про зірок, що на 8-му році війни згадали про Батьківщину.

24-те лютого назавжди змінило життя кожного в Україні та світі. Небезпечний час зірвав маски з усіх, особливо з публічних персон. Чимало селебрітіз, які виступали в рф різко змінили свою точку зору. Наприклад, Макс Барських вирішив не повертати кошти за свої виступи у росії та заборонив окупантам слухати свої пісні.

А ось Світлана Лобода, яка після 2014 емігрувала північніше й взагалі повернулася додому в Ірпінь. Її рідне місто попало під удар на самому початку війни. Дуже багато руйнацій та втрат по цивільному населенню. Співачка наважилася приїхати на Батьківщину лише влітку.

39-річна Світлана Лобода повернулася у рідний Ірпінь

Втім, не всім сподобалося рішення виконавиці хіта “Твої очі”. Публічно засудила колегу по сцені Тіна Кароль, яка поспілкувалася з телеканалом “1+1”. Знаменитість натякнула, що не вірить у щирість колеги по сцені:

“Таке регулювання російської музики трохи пригасить той пил, притримає перебіжчиків, які так лукаво повертаються під селфі до своєї Батьківщини”, – висловилася поп-діва, коментуючи витоки скасування російської культури в Україні.

37-річна Тіна Кароль інтелігентно присоромила Світлану Лободу

Ведучі одразу зрозуміли, що мала на увазі співачка. Ледь не в один голос промовили, що Кароль говорить по Лободу. Сама ж зірка, якщо вірити чуткам, зараз у Японії.

Нагадаємо, що дискусія з Тіною у ведучих виникла на фоні закону, який днями підписала Верховна Рада України. Ним російська музика забороняється у медійному та громадському просторах, а ще збільшується квота української пісні.

Схожі статті