Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць не втримав свій секрет: “Залишуся в Європі”

Знаменитий український співак Олег Винник зник з інформаційного простору з початком війни в Україні, через що фанати в мережі сперечаються, чому артист не виходить на зв'язок.

З моменту повномасштабного російського вторгнення на сторінці Олега Винника в Інстаграмі з’явилося лише кілька дописів, які жодним чином не стосуються його особисто.

Спочатку співак звертався до росіян з проханням зупинити війну, а українців-емігрантів закликав активно виходити на площі своїх міст та вимагати від світу закрити небо. Потім повелитель вовчиць привітав жінок зі святом весни, ощасливив фанатів новою версією гімну України у своєму виконанні, відзначив місяць незламності, похизувався великоднім кошиком, після чого зник.

Олег Винник вийшов на зв'язок без Таюне
Олег Винник більше не повернеться до України?

Навіть телеведуча Маша Єфросініна і співачка Оля Полякова, з якою Винник не так давно записував дуетну пісню, в ефірі шоу “Дорослі дівчата” зазначили, що про Олега справді нічого не чути. Виходить, що й зі знаменитими друзями артист наразі не спілкується.

Віддані фанати припускають, що виконавець хіта “Вовчиця” може бути в теробороні, тому й мовчить – бо служить. Але більша частина коментаторів під постами Винника в Інстаграмі впевнені, що зірка “сидить у себе в Німеччині”.

Олег Винник більше не повернеться до України?

Зауважимо, на осінь 2022 року в Олега Винника і його бек-вокалістки Таюне, яку вважають таємною дружиною співака, запланований великий гастрольний тур Європою, який починається в жовтні і закінчиться у листопаді. Про скасування концертів наразі мова не йде, що викликає відповідну реакцію у шанувальників:

“А чого не напишете вже: “Залишуся в Європі”. І від вас вже відчепилися б”.

Олег Винник більше не повернеться до України?

Не виключено, що армія вовчиць Винника значно зменшиться, коли Україна переможе, якщо він і надалі приховуватиме від публіки своє місцезнаходження.

Схожі статті