Тарас Тополя розповів, чому не хоче бачитися з дружиною і дітьми під час служби в теробороні: “Така показуха”

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя в новому інтерв'ю чесно відповів, чому навіть не думає про те, щоб відлучитися зі служби в ТрО заради побачення з дружиною і дітьми.

Ще до початку повномасштабної війни Тарас Тополя вступив до лав територіальної оборони та був готовий в будь-який момент стати на захист рідної України. Після 24 лютого він разом зі своїми музикантами з гурту “Антитіла” так і зробив – пішов на службу і особисто докладає руку до майбутньої перемоги, незважаючи на те, що співак є багатодітним татом і має законну можливість виїздити за кордон в нинішніх умовах.

Зіркова дружина Тополі Alyosha разом з дітьми знаходиться у його родичів в Америці, куди він в будь-який момент може прилетіти, адже має візу, але робити цього не збирається.

В інтерв’ю для програми “ЖВЛ” Тарас вичерпно пояснив чому:

“По-перше, є морально-етичний аспект, і це найважливіше. По-друге, всі чомусь після початку війни, коли була оця, скажімо, така, не знаю як це правильно сказати, цей парад вступу зірок до ТрО, всі чомусь думають, що вступ зірки до ТрО – це якась така окрема історія, така показуха”.

Тарас Тополя здивував правдою про те, чому не хоче летіти в США, щоб побачити Alyosha і дітей
Тарас Тополя здивував правдою про те, чому не хоче летіти в США, щоб побачити Alyosha і дітей

Тополя акцентував увагу на тому, що територіальна оборона – це сухопутні війська збройних сил України. Прийнявши рішення до них вступити, людина приймає присягу і бере на себе виконання певних функцій. Тут немає жодного значення, хто ти – зірка, мільйонер, бізнесмен чи проста людина.

Так само і гурт “Антитіла” – на службі вони звичайні солдати, кожен з яких має свою функцію:

“Якщо ти скажеш: “Чуваки, я полечу в Америку, мені треба”, – то запитають: “А мені що, не треба? А мені в Жашків не треба? Чи в Стрий, чи в Славське, чи в Житомир? Треба. На три тижні. Не треба? Треба”. А хто буде робити роботу замість Тополі, який полетів?”.

Тарас Тополя і Альоша з дітьми
Тарас Тополя здивував правдою про те, чому не хоче летіти в США, щоб побачити Alyosha і дітей

Музикант зауважив, що якби Alyosha знаходилася на заході України, він міг би на 2-3 дні вискочити до неї, а оскільки вона в США, то весь його виїзд за кордон – це практично невтілювана річ, тому він про це не думає, щоб не впадати в депресію. Натомість Тополя сумлінно виконує бойові завдання, аби можливість побачитися з родиною у нього з’явилася якнайшвидше:

“Вже якщо наш підрозділ виведуть на ротацію назад в Київ, і заведуть на наше місце інший підрозділ, який в цей час поки ми тут готується на полігоні і таке інше, тоді можливо я спробую не лише вилетіти до дружини, а можливо гурт “Антитіла” поїде зробить якийсь виступ, на які нас запрошують постійно. Ви просто не уявляєте, кожен день приходять запити, від яких ми відмовляємося, тому що ми служимо тут. Максимум, що ми можемо зробити – записати відео, зіграти десь біля бусіка чи в кімнаті на фоні українського прапора”.

Схожі статті