Перша дружина Дзідзьо Slavia обтягнула стегна вузькими джинсами і показала колишньому правильний ракурс (ФОТО)

Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо Slavia показала, що він втратив, коли вирішив з нею розлучитися. Співачка обрала дуже вдалий ракурс.

Після 20 років стосунків несподівано для численних фанатів Дзідзьо і Славія повідомили про розлучення. Що стало остаточною крапкою – екс-подружжя не уточнює, але співачка у численних інтерв’ю казала про те, що зірковий чоловік не вірив у її талант і постійно відтягував момент появи спільних дітей. До того ж вона натякала на невірність з боку коханого.

У свій захист DZIDZIO заявив, що проблеми у шлюбі почалися давно, і вирішити їх вони не змогли, але бути щасливими хотіли. Нехай навіть якщо порізно.

DZIDZIO та його колишня дружина Slavia
Перша дружина Дзідзьо Slavia обтягнула стегна вузькими джинсами і показала колишньому правильний ракурс

Тим не менш, частина шанувальників вважає причетною до розлучення пари колегу Михайла Хоми Ольгу Цибульську. Мовляв, неспроста у своїх піснях вони підтримують образ закоханих.

Незважаючи ні на що, Дзідзьо і Slavia продовжують тримати одне з одним зв’язок і дуже тепло відгукуються про спільне минуле. Не сумувати за цим співачці допомагає відпочинок.

Зараз Славія насолоджується природою українських Карпат, а саме – курортом Східниця, що у Львівській області. Про те, що зірка там оздоровлюється, стало відомо з її Інстаграму:

“Курорт славиться своїми мальовничими краєвидами Карпатського підгір’я і лікувальними властивостями джерел мінеральних вод. Східницькі надра щедрі одночасно і на “Нафтусю”, і на “Боржомі”, й на “Поляну Квасову”. Гірське повітря і хвоя створюють додатковий лікувальний ефект. Пишаюся красою рідної України”, – написала колишня дружина Дзідзьо.

Свій допис вона доповнила серією кадрів, а на обкладинку поставила найвдаліший і зроблений з правильного ракурсу – у вузьких джинсах, що обтягують її фігуру нижче пояса.

Краса Slavia підкорила користувачів мережі, які не розуміють, як DZIDZIO міг з нею розлучитися.

Схожі статті