Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць видав секрет в інтерв’ю німецькому виданню

Відомий український співак Олег Винник не на жарт схвилював армію своїх вовчиць раптовим зникненням з інфополя під час війни в Україні, яку розв'язала росія.

Сьогодні публіка не знає, куди зник Олег Винник та де він наразі знаходиться, хоча до російського вторгнення артист доволі активно вів сторінку в соціальних мережах та тримав своїх фанатів в курсі подій, що стосувалися як його особисто, так і його творчості.

Останню публікацію повелитель вовчиць зробив в Інстаграмі ще на Великдень, коли показував свій патріотичний великодній кошик. З того моменту пройшло вже більше двох місяців, а про місцезнаходження артиста нічого невідомо.

Олег Винник цілується та тримається за руки з іншою красунею
Олег Винник більше не повернеться до України?

Втім, публіка припускає, що Винник перебуває в Німеччині, де колись побудував кар’єру артиста мюзиклів. Подейкують, його таємна дружина Таюне теж там.

Коли Таюне встигла стати матір'ю і чому про це мовчав Олег Винник
Олег Винник більше не повернеться до України?

Попри те, що офіційно вона є бек-вокалісткою співака, в архівному інтерв’ю німецькому виданню, датованому ще 2005-м роком, Олег розповів, що одружений і має маленького сина. Орієнтовний переклад слів Винника:

“Я сімейна людина і дуже радий, що дружина з маленьким сином переїхали в Штутгарт, хоча вона теж дуже добре співає. Іноді я повертаюся з виступу в іншому місті, а мій син раптом може сидіти або зробив інші досягнення. Я точно знаю, що не зможу жити без своєї родини”.

Олег Винник видав секрет в інтерв'ю німецькому виданню
Олег Винник видав секрет в інтерв’ю німецькому виданню

Все вказує на те, що в Німеччині у співака давно налагоджене життя і точно є, де зупинитися, а от чи збирається він повертатися до України – загадка для його вовчиць.

Останні новини про Олега Винника дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті