56-річна Руслана Писанка вперше розповіла про сина: що відомо про дитину та куди подівся таємничий хлопець?

Руслана Писанка тривалий час ходила без обручки. Проте, зустрівши свого обранця Ігоря, зірка знайшла своє справжнє щастя. Та цей шлюб має кілька секретів.

Видатна ведуча та акторка Руслана Писанка більшу частину свого життя присвятила роботі. Вона завжди прагнула стати справжньою зіркою. Втім, за лаштунками своїх проєктів часто мріяла про велику родину.

Справжнє щастя та долю вона знайшла у шлюбі з бізнесменом Ігорем Ісаковим. Зустріч напророкували зірки, адже молоді люди познайомилися випадково у мережі. Та виявляється, у багаторічній історії кохання є місце для дитини.

Що відомо про дітей Руслани Писанки?

В офіційній біографії знаменитості немає і згадки про те, що вона колись мала діток чи в принципі була вагітною. Проте, досвід материнства на неї звалився раптово. Річ у тім, що в її обранця Ісакова був син від першого шлюбу.

Названий син Руслани Писанки. Скриншот взято з кадру передачі “ЖВЛ”.

Хлопець познайомився з мачухою у вельми свідомому віці. Та Руслана з ним одразу потоваришувала. У програмі “ЖВЛ” вона розповіла, що знайшла спільну мову із названим сином.

Так співпало, що юнак як раз цікавився основами ведення господарства, коли у житті його татка з’явилася нова кохана. Ведуча з радістю долучилася до виховання дитини та навчила всім життєвим премудростям. Більше того, син Ісакова навчився смачно готувати саме завдяки Руслані, але зараз він вже дорослий і випробовує себе у самостійності, без батьків.

Відомо, що він полишив названу маму і свого татуся, вирушив до Черкас.

Сама ж Писанка не жаліється, що не народила власних діток. Вона ставиться до цього по-філософськи та не бажає звертатися до сурогатних матерів.

Схожі статті