Як виглядає пам’ятник Євгену Огіру від Тіни Кароль: поп-діва загладила провину за сміх у храмі на вінчанні

Тіна Кароль та Євген Огір прожили разом недовге, проте насичене та щасливе сімейне життя. Як починалася та як закінчилася ця історія — читайте далі.

Євген Огір став другим продюсером для Тіни Кароль, саме з ним співачка почала здобувати шалену популярність, її альбоми ставали платиновими, а сама виконавиця з легкістю стала зіркою Євробачення у 2006 році.

Робочі стосунки швидко переросли у дещо більше — Кароль зрозуміла, що закохана у продюсера, а Євген відповів їй взаємністю. 

У 2008 році пара обвінчалася у Києво-Печерській лаврі, а пишну церемонію закохані відгуляли на Мальдівах. Відео з вінчання співачки та продюсерки й досі розглядають шанувальники.

Під час церемонії стався прикрий випадок: фата Тіни випадково загорілася від церковної свічки. Аби матерія не зайнялася, подружка співачки швидко її прибрала. Зніяковіла артистка від несподіванки розсміялася. На кадрах видно, як посміхається зірка.

Тіна Кароль проявила зневагу у храмі

У 2013 році життя Євгена Огіра обірвалося на 33 році життя — чоловік довгий час боровся з онкологією.

На момент смерті коханого чоловіка Тіні було усього 28 років. Вона залишилася матір’ю-одиночкою з чотирирічним сином Веніаміном на руках. Пізніше виконавиц зізнавалася, що тільки заради нього вона знайшла у собі сили рухатися далі, працювати та удосконалюватися. На пам’ять про чоловіка вона встановила йому пам’ятник.

Продюсера поховали на Берковецькому кладовищі. За словами близького оточення Кароль, місце вона там отримала від київської мерії безкоштовно – як заслужена артистка, хоча пара соток землі на Берковцях у 2013-2014 роках коштувала як однокімнатна квартира в Києві – кілька десятків тисяч доларів за цінами чорного ринку.

Як виглядає пам'ятник Євгену Огіру
Як виглядає пам’ятник Євгену Огіру

Через рік після смерті продюсера Кароль встановила чоловіку памятник, виготовлений з білого мармуру. За оцінками експертів, він обійшовся поп-діві у 20 тисяч гривень на той час.

Схожі статті