Як виглядає екс-дружина Горбунова, яка втратила чоловіка через його позашлюбну дитину: до Осадчої далеко

До шлюбу з Катериною Осадчею Юрій Горбунов знаходився у союзі з іншою жінкою, яка була вдвічі старша за нього, і так і не народила йому дітей.

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов до союзу з Катериною Осадчею, що знаходився шлюбі з іншою. Людмила Горбунова була дружиною телеведучого понад 20 років, і сама була вдвічі старша за свого обранця.

Як виглядає екс-дружина Горбунова, яка втратила чоловіка через його позашлюбну дитину

За увесь цей час вона так і не народила Юрію первістка, а виховував зірка падчерку. Врешті-решт навіть нерідна донька покинула дім та створила власну сім’ю.

Як виглядає екс-дружина Горбунова, яка втратила чоловіка через його позашлюбну дитину

Шанувальники до останнього вірили в те, що насправді Юрій Горбунов невірний Людмилі і стрибає у гречку разом з Катериною Осадчею. Їхні підозри справдилися, але дуже неочікувано. Раптово Катя вийшла з тіні з великим животом і заявила, що вагітна від свого партнера по сцені. Тоді ж вони заявили про те, що одружилися.

Як виглядає екс-дружина Горбунова, яка втратила чоловіка через його позашлюбну дитину

Раніше Осадча говорила про те, що не готова вийти заміж лише через кохання, і єдина причина, яка може змусити її знову вступити в шлюб — це народження другої дитини.

Де зараз знаходиться Людмила достовірно невідомо, як і те, коли саме пара встигла розлучитися. Цілком імовірно, що Горбунов вже багато років як холостяк і просто не сповістив про це фанатів. Однак аудиторія все ж таки вважає, що шоумен свідомо зраджував своїй благовірний. Варто відмітити, що зараз Юрій та Катерина щасливі у шлюбі і мають двох спільних дітей. І ба більше, зіркове подружжя навіть обговорює можливість усиновлення дитини, адже під час війни в Україні з’явилося дуже багато сиріт і усі вони мають потребу у люблячій родині та комфортному домі.

Схожі статті