37-річна Настя Каменських показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною: “Чекаємо на дитинку”

Відома українська співачка Настя Каменських знову сколихнула мережу можливою вагітністю. Що відбувається, дізнайтеся детальніше в нашій статті.

Знаменита українська співачка Настя Каменських роками тамує своїх шанувальників можливою вагітністю. Виконавиця то набирає увагу, то втрачає її, але кожні зміни у тілі артистки сприймаються фанатами, як знак про цікаве положення.

Настя Каменських показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

Нещодавно сталося теж саме. Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фото з нового виступу, на яку помітно великий животик.

Звісно шанувальники одразу ж вирішили, що зіркове подружжя чекає на поповнення.

Настя Каменських показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною. Скріншот коментарів під публікацією артистки

Варто відзначити, що минулого року Настя та Олексій Потапенко говорила про те, що мріють стати батьками. Офіційну причину їхньої бездітності вони не пояснювали, але дали зрозуміти, що тільки-но виникне можливість, вони народять спільну дитину.

Власне, продюсер мріє про багатодітну сім’ю, тож Насті доведеться постаратися, щоб втілити мрію чоловіка у життя. Тим часом в Олексія все не так погано, адже в нього є первісток Андрій, який народився від попереднього шлюбу з Іриною Горовою. Після розлучення батьків хлопчик залишився жити разом з матір’ю та сестрою Наталією, яка в свою чергу народилася від шлюбу Ірини та друга Потапа Юрія Горового.

Настя ж раніше не говорила про своє бажання завагітніти і стала обговорювати з пресою це питання лише у 2021-у.

Схожі статті