Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком Владом Кочатковим, який приєднався до лав ЗСУ

На початку минулого року знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька зізналася, що розлучилася зі своїм чоловіком Владом. Однак, їхні шляхи не розійшлися.

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька перебувала у шлюбі близько вісьми років разом з режисером Владом Кочатковим. Наприкінці цього союзу пара переживала серйозну кризу. Щоб зберегти шлюб обидва відвідували сімейного психотерапевта, але візити не принесли бажаного результату.

Соломія Вітвіцька пояснила, як возз'єдналася зі своїм колишнім чоловіком Владом
Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком Владом Кочатковим

На початку 2021-го телеведуча повернулася з самотньої поїздки до Сполучених Штатів Америки та повідомила, що їхнім стосункам з Владом настав кінець.

Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком Владом Кочатковим, який приєднався до лав ЗСУ

Пара продала спільну квартиру та розділила гроші порівну. Як заявляли обидва, в них не залишилося жодних претензій одне до одного, і ба більше, вони не припинили бути друзями. Соломія та Влад перетиналися на різноманітних заходах, а коли колишній дружині була необхідна допомога, Кочатков був тут як тут.

Доходило навіть до того, що колишній чоловік дарував Соломії квіти, забирав з аеропорту і робив усе те, що і раніше. Хіба що характер взаємин не був любовним.

Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком Владом Кочатковим, який приєднався до лав ЗСУ. Скріншот особистої сторінки зірки

Під час війни подружжя також не розійшлося. Соломія та Влад разом займалися волонтерством, машиною розвозили гуманітарну допомогу, тощо. Нещодавно Вітвіцька повідомила, що її екс-чоловік наважився приєднатися захисників України, але навіть за таких умов не припинив підтримувати своїх побратимів, як волонтер. Також телеведуча довела знімком, що вони з колишнім чоловіком досі бачаться.

Схожі статті