Знайшлися таємні сини Дана Балана і Олега Винника: де наставники “Голосу країни” приховують рідних дітей

Деякі зірки вирішують залишити своє особисте життя у таємниці й приховують від чисельних прихильників свої родини. Що відомо про таємних дітей двох суддів "Голосу країни" — читайте далі.

Олега Винника і Дана Балана поєднує не багато — обидва успішні артисти, які встигли зібрати чималу фанатську аудиторію в Україні, обидва сиділи у тренерських кріслах на “Голосі країни”, а ще обидва тримають своє особисте життя у таємницях, через що фанати самі “додумують” романи для артистів. Однак усе ж деякі факти про родини та дітей Винника і Балана з’ясувати вдалося.

Олег Винник і син

Таюне з сином Олега Винника
Таюне з сином Олега Винника

Олег Винник підкорив українського слухача декілька років тому, однак свою популярність він здобув рекордно швидко. Цей факт критики навіть називають “феноменом Винника”, який з першої пісні буквально закохав у себе фанаток. 

Артист не раз підкреслював під час інтерв’ю, що він відмовляється говорити про своє особисте життя, адже хоче, аби в першу чергу шанувальників цікавила його творчість. Тож знайти інформацію про романи Олега або його дітей — задача не з легких. Та все ж журналістам вдалося з’ясувати, що Винник ще зі студентських років одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне (Таїсія Сватко — справжнє ім’я). Пара разом навчалася у Канівському музичному училищі, а згодом перебралася до Німеччини, де разом будувала кар’єру у театрі. 

Саме там, у Європі, в Таюне і Олега народився син Юліан, якому цього року виповниться 18 років. Виконавець лише раз згадував пол факт свого батьківства під час інтерв’ю для одного з німецьких видань, а от для українських фанатів син Винника все ще залишається таємничою персоною. Відомо, що хлопець залишився жити в Німеччині, а також займається плаванням.

Син Дана Балана

Як виглядає син Дана Балана
Як виглядає син Дана Балана

Колега Винника по “Голосу” також не любить говорити про особисте життя. В Україні молдавського красунчика “сватали” з Тіною Кароль, однак цей роман так і залишився на рівні чуток. 

Сам же Балан одного разу одружувався. Його обраницю звали Еллою Крупеніною, яка подарувала співакові сина Алана. ЗМІ говорять, 

що, хлопчику зараз 18-20 років — з’ясувати точний вік неможливо, адже Дан Балан ретельно приховує будь-яку інформацію про колишню дружину та дитину.

Схожі статті