Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: змінив роботу хореографа на дещо інше

Знаменитий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу новим кадром, який зробив декілька років тому. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український хореограф Влад Яма з початку війни не повідомляє про своє місцезнаходження. Однак соціальна мережа Інстаграм, де в нього є власний блог, дозволяє визначити місцезнаходження акаунту. Локація змінюється щоразу, як власник разом телефоном змінює місцеперебування. За даними соцмережі Влад зараз знаходиться в Сполучених Штатах Америки.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно

Однак, хореограф не забуває про своїх фанатів, і намагається наповнювати свій блог контентом. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографію, на якій він пропонує послуги газонокосильника. Кадр архівний, а сам Влад дав зрозуміти, що відчуває сором за свої минулі жарти.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно. Скріншот особистої сторінки хореографа

На кадрі Влад постав на подвір’ї власного будинку, який знаходиться у передмісті Києва. Родина довго його будувала та облаштовували, щоб у майбутньому жити там і виховувати своїх дітей.

Однак, як і більшості зірок Владу та Ліліані довелося покинути свою домівку заради безпеки сина.

Зараз Влад пропонує послуги онлайн хореографа: він готовий і далі навчати своїх клієнтів танцям, але через ноутбук. Також зірка останнім часом проявляє неабиякий інтерес до всіляких фітнес-марафонів та спортивних тренувань, які також можуть принести йому прибуток. Звісно, якщо на даний момент Влад дійсно знаходиться в Сполучених Штатах, заробіток йому вкрай необхідний, адже життя там вельми недешеве.

Схожі статті