Головні холостяки українського шоу-бізу: хто претендує на серце Володимира Дантеса, Руслана Сенічкіна та інших

Про зіркових чоловіків мріють мільйони фанаток, однак деяким з них так і не щастить своє кохання. Хто з вітчизняних знаменитостей все ще знаходиться у статусі холостяка — читайте далі.

Дзідзьо

Михайло Хома — Дзідзьо

Український музикант Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо рік тому ошелешив прихильників новиною про розлучення зі співачкою Славією. Пара прожила разом вісім років і була прикладом родини для багатьох знайомих. Офіційну причину такого рішення екс-подружжя так і не назвало, однак фанати підозрювали, що Михайло мав роман з Ольгою Цибульською. Остання лише ображалася на подібні домисли. Наразі Дзідзьо офіційно вважається холостяком.

Володимир Дантес 

Володимир Дантес

Дантес більше десяти років був у стосунках з Надею Дорофєєвою — сім з них пара прожила в офіційному шлюбі. Новина про розлучення впала фанатам, як сніг на голову, у березні 2022 року. Мільйони обожнювали цю пару, тож доволі негативно сприйняли факт розставання. Зараз Володимира підозрюють у стосунках з київською рестораторкою Дашею Кацуріною. Цікаво, що самій Дорофєєвій приписують роман з екс-чоловіком Даші Михайлом.

Володимир Кличко

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Видатний боксер замолоду був знатним ловеласом, який змінив декілька дівчат з різних країн світу. Однак його життя змінила мініатюрна американська акторка Хайден Паннетьєрі, з якою він почав зустрічався у 2013 році. Вона народила Кличку його єдину доньку Каю-Євдокію, яку після розлучення боксер почав виховувати самостійно. Зараз Володимир усього себе приділяє доньці, а про його особисте життя більше нічого невідомо.

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін

Зірка “1+1” у свої 42 роки не має дружини і дітей. Телеведучий зізнається, що зараз його найбільше цікавить кар’єра, тож він робить усе задля розвитку у сфері журналістики й телебачення.

Віталій Козловський

Віталій Козловський

Ще один затятий український холостяк — співак Віталій Козловський. У вітчизняному шоу-бізнесі він з’явився ще на початку нульових, однак за 20 років прихильники чули лише про один його роман з журналісткою Раміною. Пара розійшлася декілька років тому, а Козловський знову опинився у статусі одинака.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.