Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та не стримав почуттів: “Любов не приховаєш”

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв знову сколихнув мережу своїми обіймами з партнеркою Нелею Шовкопляс. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Тандем, який складається з Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс, здається аудиторії дуже успішним. Цієї ж думки і сама команда, адже навіть її члени дозволяють собі жарти про цю телевізійну пару.

Неля Шовкопляс ніжно припала до Єгора Гордєєва, а він не втримався
Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та не стримав почуттів

Навіть не дивлячись на війну, Єгор та Неля все одно разом, працюють у прямому ефірі, даруючи посмішки та хороший настрій своїм глядачам.

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та не стримав почуттів

Не припинилися і обійми з поцілунками. Так, нещодавно офіційна сторінкарРанкової телевізійної програми “Сніданок з 1+1” опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, фотографію, на який телеведучий ніжно обіймає свою партнерку.

У дописі до кадру йшлося про те, що ранок телеглядачі проведуть саме з Нелею, Єгором та з третьою особою, жартівливо натякнувши на вагітність зірки. Втім, усі добре розуміють, що мова йшлося про іншого журналіста — Грубича.

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та не стримав почуттів. Скріншот коментарів під публікацією

Шанувальники не стрималася та поділилася своєю думкою про те, що фотографія просто випромінює кохання.

Нагадуємо, що Неля Шовкопляс — заміжня та виховує двійнят у щасливому шлюбі. Натомість Єгор Гордєєв не приховує свого небажання перебувати у серйозних стосунках. Зірковий холостяк зазначає, що любить короткі історії, а на шлюб у нього не вистачає часу. Телеведучий проживає в однокімнатній квартирі разом зі своїм улюбленцем Джумом.

Схожі статті