Сердючка ошелешила мережу своїм схудненням: 48-річного Андрія Данилко ледь впізнали в київському метро (ФОТО)

Користувачі мережі обговорюють, як схуд Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки. Артист неабияк здивував фанатів своїм перевтіленням.

Андрій Данилко з початком повномасштабної війни росії проти України знаходиться в Києві та не збирається нікуди тікати, адже це його дім. Співак вже дав багато інтерв’ю з цього приводу, а нещодавно він вперше за ці кілька місяців застосував свою культурну зброю – творчість.

В образі Вєрки Сердючки він влаштував концерт на станції метро “Майдан Незалежності” в Києві. Звісно, виступаючи в парі зі своєю зірковою мамою Інною Білоконь.

Андрій Данилко екстремально схуд
Андрій Данилко екстремально схуд

Після запального шоу зірки вирішили пройтися вулицями літньої столиці. Прогулянку вони закарбували на нових фотографіях, які вже з’явилися в Інстаграмі Сердючки. Разом з Інною Андрій позував і в метро, і на вулиці, при цьому вони постали в кадрі у звичайному одязі без звичних сценічних образів.

Шанувальники високо оцінили фотосесію улюблених артистів. Крім того, вони зауважили, як разюче Данилко схуд:

  • “Андрію 49, а він виглядає як 25 років тому, схуд навіть. Однозначно, відьмак і знає секрет вічної молодості”;
  • “Ви так пострункішали, супер виглядаєте”;
  • “Пан Андрій так схуд”, – пишуть коментатори.
Андрій Данилко екстремально схуд
Андрій Данилко екстремально схуд

До речі, на одному з опублікованих кадрів Данилко і Білоконь тримаються за руки, що знову здійняло хвилю чуток про роман колег по сцені.

Андрій Данилко екстремально схуд
Андрій Данилко екстремально схуд

Насправді ж Інна давно заміжня за іншим чоловіком, прізвище якого і носить, а Андрій вже багато років несе образ затятого холостяка. Хоча одного разу артистів зняли під час поцілунку, не схожого на дружній.

Схожі статті