Молода дружина Віктора Павліка показала округлий живіт: Катя знову прощається з вагітністю в пологовому

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя показала свої спогади з пологів, які сталися рік тому. Усі деталі в статті.

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катя позаминулого року повідомила про те, що виношує свого первістка. Зіркове подружжя довго тамувало аудиторію статтю майбутньої дитини. Але згодом стало відомо, що у Віктора Франковича знову буде хлопчик. Для співака це була більш, ніж особлива подія, адже його серце було розбите після смерті сина Павла.

Нагадуємо, що хлопець помер від саркоми. Свої останні дні він пересувався у інвалідному візку.

Молода дружина Віктора Павліка показала округлий живіт

15 червня Михайло Павлік святкує свій перший день народження. До цього свята Катя готувалася з особливою відповідальністю, адже її дитина має побачити першу вечірку з нагоди його появи на світ. Усі приготування блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але додала і архівні відеоролики, які були відзняті у пологовому будинку, коли Михайло мав от-от народитися.

Молода дружина Віктора Павліка показала округлий живіт. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Необхідно відзначити, що пологі були не з простих. Але Катя з мужністю перенесла усі неприємні процедури та речі, які призвели до того, що вона врешті-решт стала щасливою мамою. До речі, дружина Віктора Павліка вирішила народжувати у приватному пологовому будинку, тому отримала найкращий догляд. Зокрема Катя страждає від хронічного циститу, і його загострення пропало одразу ж на перші години після пологів. Втім, медики швидко допомогли Катерині прийти до тями. Хлопчик же народився абсолютно здоровим, і як з’ясувалося пізніше активним і жадібним до знань.

Схожі статті