Як виглядає єдиний син Дан Балана, якого він сховав в Ізраїлі: маленький карапуз підкорив серця фанаток

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками приховує своє особисте життя від фанаток, але все ж таки дещо йому не вдалося залишити в таємниці.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан, не з чуток знає, як це — жити вдалині від своєї батьківщини. Коли він був підлітком його батько Михай був вимушений забрати родину до Ізраїлю у зв’язку з роботою. Однак, необхідність адаптуватися у нових реаліях пішла на користь майбутній суперзірці, який згодом прославився на весь світ.

Як виглядає єдиний син Дан Балана, якого він сховав в Ізраїлі

Подейкують, що у двохтисячні Дан одружився з румунською моделлю Еллою, яка згодом у цьому союзі народила йому первістка Алана. Молдавська преса обговорювала той факт, що дитина разом з мамою після розлучення знаходилися в Ізраїлі.

Як виглядає син Дана Балана
Як виглядає єдиний син Дан Балана, якого він сховав в Ізраїлі

Така думка є логічною, адже у сім’ї вочевидь є нерухомість у країні, де вони прожили декілька років.

Про хлопчика артист не згадує в жодному інтерв’ю, і подає себе перед публікою, як затятий холостяк, який ніколи не знаходився у шлюбі і не зацікавлений у серйозних стосунках. Втім, його минуле каже про зворотня. Окрім колишньої дружини у Дана були стосунки довжиною у 5 років. Дівчина Христина підкорила серця молдавського мачо, але згодом не змогла витримати його шаленого ритму, тож пара розсталася.

Знайшлася маленька донька Дана Балана, яку молдавський мачо приховував від усіх
Як виглядає єдиний син Дан Балана, якого він сховав в Ізраїлі

Зараз зірка не зв’язує себе серйозними стосунками і постійно змінює дівчат. Натомість ніякої достовірної інформації про хлопчика на ім’я Алан Балан у мережі немає. Цілком імовірно, що дитина може бути вигадкою молдавської преси, яка сильно бажала знайти ексклюзивний матеріал на чоловіка.

Схожі статті