Як виглядають дружина та діти Віталія Кличка: багатодітна родина, в якій панує любов і повага один до одного

Віталій Кличко, який прославив Україну на увесь світ завдяки своїй спортивним досягненням, зараз займається політикою. Як виглядають діти видатного боксера — дивіться далі.

Віталій Кличко — ім’я, яке знають у всьому світі. Український боксер зібрав у своїй колекції усі можливі нагороди у своєму виді спорту, тож зі спокійною душею більше десяти років тому змін завершити кар’єру.

Надалі Віталій обрав для себе шлях у політиці — він вже другий термін обіймає посаду мера Києва та досі має колосальну підтримку серед мешканців столиці. 

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Відомий Кличко ще й своїми кумедними цитатами — Віталій нерідко потрапляв у неприємні ситуації, коли він плутав слова або не міг правильно виговорити певну фразу. Такі “помилки” екс-боксера частенько йшли в народ і перетворювалися на крилаті вирази. 

А от де дійсно Кличко видається доволі скромним і спокійним — сімейне життя. Діючий мер Києва одружений вже понад 26 років з жінкою на ім’я Наталя, яка у минулому також була спортсменкою, а зараз займається музичною кар’єрою.

Як виглядає дружина Віталія Кличка
Як виглядає дружина Віталія Кличка

Наталя подарувала чоловікові трьох дітей — сина Максима, який навчається у Великій Британії, дочку Єлизавету-Вікторію, яка вивчає психологію у Нідерландах і сина Єгора-Даніеля, який отримав фах бізнес-менеджера.

Віталій Кличко з дружиною і дітьми
Віталій Кличко з дружиною і дітьми

У ЗМІ іноді пишуть, що Віталій та Наталя давно розлучені, адже наразі Кличко мешкає у Києві, а його дружина — у Німеччині. Однак саме подружжя спростовує ці чутки.

Віталій Кличко також ділився, що через його діяльність, дітям і дружині доводиться обмежувати своє онлайн-життя і фільтрувати все, що вони публікують у соціальних мережах, а також бути обережними з власними оцінками певних подій та явищ.

Однак дружина Наталя іноді дозволяє собі потішити онлайн-аудиторію теплими сімейними знімками з дітьми.

Дружина та діти Віталія Кличка
Дружина та діти Віталія Кличка

Схожі статті