Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко: авторка “дост кара гюнде” образила араба

Колишній учасник відомого вокального шоу вперше розповів про поведінку телеведучої Оксани Марченко за кадром. Виявляється, артистка регулярно ображає людей.

Після того, як чоловіка Оксани Марченко Віктора Медведчука затримали, телеведуча щосили намагалася вирішити це питання та визволити олігарха. Її промова у зверненні до Ердогана стала хітом в соціальних мережах, на який постійно роблять пародії та над яким насміхаються.

Так, знаменитість намагалася маніпулювати Президентом Туреччини, заговоривши турецькою про те, що друг пізнається у чорні дні.

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко

Оксана Марченко повідомила про поповнення в її родині
Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко

Однак, свою лояльність до іншої культури та мови Оксана проявила і лише у скрутний момент для своєї сім’ї. Не так давно колишні учасники Х-Фактор розповідали про те, як поводилася Оксана за кулісами. Усі розповідають одне й те саме: телеведуча була грубою, а свою посмішку дарувала тільки глядачам, коли на неї наводили об’єктив.

В родині Оксани Марченко сталося поповнення
Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко

Нещодавно в інформаційному просторі з’явився ще один екс-учасник вокального шоу, який зізнався, що Оксана тиснула на нього через арабську мову.

Хассан Назар зізнався, що Оксана наполягала на виконанні пісні російською.

“Якщо ти хочеш досягти чогось у цій країні, тобі треба писати пісні російською, максимум українською, не співати незрозумілими мовами”, – заявила тоді вона.

Цю пораду виконавець не може забути досі, і хто зна, можливо вона загальмувала розвиток кар’єри артиста, який одразу міг би заявити про свою унікальність.

Нагадуємо, раніше MELOVIN зізнався, що дружина арештованого Віктора Медведчука принижувала його. Здебільшого це стосувалося саме його орієнтації, яка дуже хвилювала релігійну особу. Оксана взяла на себе відповідальність виховувати чужу їй людину без її згоди, відчувавши можливість натиснути на виконавця.

Схожі статті